torstai 1. marraskuuta 2012

Kaikenlaista :)...

Kaikenlaista sitä on taas ehtinyt viikon aikana, vaikka tää viikko on taas mennyt aivan älyttömän nopeesti. Huomenna on jo taas perjantai ja meillä on kivoja suunnitelmia viikonlopun varallle :). Anni odottaa kovasti kaverin yökyläilyä ja sunnuntaina todennäköisesti mennään uimaan. Isi päästetään viikonlopun viettoon Helsinkiin keräämään vähän voimia ja ottamaan rennosti. Itsellä sittne vastaava reissu tiedossa loppukuusta :).

Eilen käytiin kokeilemassa ekat pulkkamäet ja seuraavia saadaankin odotella, kun taitaa nuo lumet sulaa vielä pois. Tosi paljon kyllä piristi valkea maisema, että kyllä sitä talvea taas odottaa pimeän syksyn jälkeen ja joulufiiliskin alkaa hiipimään mieleen rytinällä.

Tänään pidettiin kuvaussessiota joulukortteihin ;D, aina yhtä hubaa ja hirmuisen helppoa saada neidit katsomaan samaan suuntaan ja mielellään silmät auki ja hymyillen yhtä aikaan ;D... Ei helppoa ei. Aina jompi kumpi katsoi muualle tai sitten pienemmällä neidillä meni vähän överksi touhu ;D. Ja vielä kun meidän oma kamera on hukuksissa ja Annin kameran asetukset jostain syystä miten sattuu, niin eihän niistä kuvista meinannut tulla yhtään mitään :D. Mutta kortit tilauksessa kuitenkin hih.

Huomenna Annilla onkin hoidon halloween-naamiaiset ja asua on suunniteltu pitkään ja hartaasti. Vaatii kuulemma hienot kiharat ja tänään piti lakata kynnet nätiksi. Prinsessamekkoiseksi noidaksi on suunnitellut neiti pukeutuvansa :).

Raksakin etenee hienosti ja mulla pukkaa jo sisustusjuttuja postista :O, nurkat täyttyneet jo lamppu- ja verholaatikoista. Vähän ehkä olen innostunut näistä liikaa, joten nyt pakko toppuutella sisustusintoa ja malttaa odottaa ens vuoden puolelle edes :D...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti